Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.24, 00:40


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Березень » 23 » Батьківські збори в Пляшевському ліцеї
17:27
Батьківські збори в Пляшевському ліцеї

   Важливою складовою освітнього процесу сучасного закладу освіти є організація роботи з батьками та сім’ями учнів.
   У нових умовах суспільного, освітнього й технічного розвитку законодавство України чітко визначає межі відповідальності сім’ї за навчання і виховання дітей: саме батьки чи особи, які їх замінюють, зобов’язані постійно дбати про своїх дітей, створювати належні умови для розвитку їх природних здібностей, зміцнення фізичного здоров’я, отримання загальної освіти та інше. Однак, координацію виховних дій сім’ї покладено на заклад освіти, і від того, як організована робота з батьками, значною мірою залежить успішність освітнього процесу.
   Провідною формою роботи  з батьками у нашому закладі освіти, яка характеризується значною педагогічною доцільністю, є батьківські збори. Тож 23 березня 2018 року Пляшевський ліцей зустрів батьківську громадськість у стінах свого закладу. Спільно обговорили стан  освітнього процесу в умовах Нової української школи. Петро Андрійович Ремесник,  директор ліцею, зупинився на основних аспектах діяльності закладу освіти в сучасних умовах. Лариса Яківна Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи, охарактеризувала стан навчання та ознайомила батьків з порядком закінчення 2017-2018 навчального року. Петро Дмитрович Скруха, заступник директора з виховної роботи, зупинився на питаннях виховної роботи та підкреслив вагому роль співпраці батьків та освітнього закладу. Серед питань, що виносилися на розгляд і обговорення з батьками учнів, були і питання, що стосуються відвідування учнями навчальних занять, проблеми сімейного виховання дітей, що призводять до скоєння ними правопорушень та різностороннє виховання учнів для формування свідомої особистості.
   На зборах батьки отримали відповіді на всі питання, які їх хвилювали. Сподіваємось, що одержані знання та поради стануть їм у нагоді.

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

 
Переглядів: 466 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz