Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 12:39


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Травень » 10 » Чарівна краса творчості
14:14
Чарівна краса творчості

Творцем може бути кожен, якщо у нього є те, що його надихає.
Платон

 Наше село Пляшева багате не тільки знаменитою історією, а й талановитими майстрами. Більшість з них це жінки-матері. 13 травня ми будемо відзначати День Матері. Отож, педагогічний колектив Пляшевського ліцею вітає всіх мам із цим прекрасним святом. Їхні вправні руки не тільки піклуються про родину, доглядають господарство, виховують дітей, але й знаходять час для творчості. Таких талановитих людей у нашому селі є чимало. Але не всім односельчанам вони відомі. 
 Сьогодні я хочу познайомити вас з творчістю Лариси Євгенівни Гірської, яка є вправною господинею, турботливою мамою двох синів: Вадима Гірського, одинадцятикласника Пляшевського ліцею та Олександра, випускника школи.

 Коли потрапляєш в її оселю, то зачаровуєшся вишитими рушниками, доріжками, картинами. Захопилась Лариса Євгенівна вишивкою ще в дитинстві. Спочатку вишивала хрестиком серветки, доріжки. Надалі захопилась вишиванням картин. Для свого задоволення Лариса не жаліє ані сил, ані коштів. Нитки купує лише якісні. Вишиває не тільки нитками. П’ять років тому спробувала себе у вишиванні бісером. Зараз у її доробках є чимало квіткових композицій, пейзажів . Невтомні руки Лариси Євгенівни творять красу. У кожній роботі є частка її душі. Створюються вони за покликом серця. Тому вони оригінальні, сповнені справжніх почуттів та свята.
 Вітаючи з Днем Матері, бажаємо Вам, щоб Вас завжди оточували турботою близькі люди, щоб кожен день починався з посмішкою, здоров'я з роками не підводило і щоб Ви були по-справжньому щасливі!

Хміль М.М., бібліотекар Пляшевської публічно-шкільної бібліотеки-філії
 

 
Переглядів: 496 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
avatar
1 supergalina1234 • 21:53, 18.05.13
Лесю! Ти - неперевершена майстриня! Твої роботи милують, чарують, втішають і рятують від нудьги. Де руки і охота - там скора робота. Здоров'я тобі міцного, радості на щодень, благополуччя і успіхів. Нехай Господь щедро благословляє тебе за добрі справи і наповнить достатком твій дім.
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz