Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.03.28, 18:01


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2015 » Травень » 16 » День Матері
21:20
День Матері

   У багатьох країнах світу відзначають День матері. В Україні цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99.

   Учні Пляшевської ЗОШ І-ІІІ ст. – від найменших до найстарших – запросили своїх мам, бабусь, щоб сказати їм теплі слова вдячності, адже по суті це - свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.

   Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас щирою любов'ю.
   Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

   Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами.  А діти дарували мамам вірші, пісні, запальні танці, ну і , звичайно, квіти. 
   День Матері - сімейне свято. Такі родинні заходи, що проходять у школі, відіграють важливу  роль у вихованні дітей.   Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мати, що зробила вона для них і якої пошани заслуговує. 

   Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері!
   В цей день весь колектив  школи від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Сьомак Л.Я.

Переглядів: 511 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz