Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 09:18


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Жовтень » 5 » ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ У ЛІЦЕЇ: одинадцятикласники у ролі вчителів
20:52
ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ У ЛІЦЕЇ: одинадцятикласники у ролі вчителів

  На один день у ліцеї відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме найстарші учні нашого ліцею, які проводили уроки у 1-9-х класах із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що одинадцятикласники та десятикласники говорили на педагогічній раді після уроків. 
  Робочий день у Пляшевському ліцеї  розпочався із святкової лінійки.  Новий директор - Юхимчук А.С. представила своїх колег-учнів. 
  Краще, ніж учні 11-го класу, про День самоврядування не розповість ніхто, крім них самих. Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя. Ось що найбільше запам’яталося старшокласникам-вчителям про цей день:
  «Сьогодні в нашій школі проводився  День самоврядування. Я була вчителем української мови. Як тільки продзвенів дзвоник на перший урок, я трішки розгубилась, але зайшовши в клас і побачивши усміхнені обличчя дітей, я одразу ж усміхнулась їм у відповідь та приступила до своїх обов’язків. Вразило мене те, що в кожному класі діти поставились з відповідальністю та захопленням до уроків. Отож,  для себе я зробила висновки, що насправді робота вчителя є дуже непростою і вимагає багато зусиль та терпіння.» - із захопленням поділилася враженнями Віка Пилипюк.

 

 

 

 

 

  Я спробувала себе у ролі вчителя географії та природознавства.  На щастя, мої побоювання щодо старших  класів  не справдились. Всі сприймали мене як вчителя і навіть зверталися на «Ви», від чого мені було трішки не по собі. Дев'ятикласники  віднеслися до мене з розумінням і все виконували. Можливо, розуміють, що наступного року їх спіткає таке ж. Що ж – бажаю їм успіху!
  Зараз я не можу точно сказати, в яких класах легше й приємніше проводити урок – в кожного своя специфіка. Але цей день був неймовірним, і я отримала море задоволення, хоча наприкінці була страшенно виснаженою.
  Скажу одне – бути вчителем не так вже й легко, як багато хто думає, але дуже приємно. Особливо коли ти отримуєш віддачу від своїх учнів. Тож дякуємо вам, учителі!»

Анастасія Романюк, Віка Пилипюк, учениці 11 класу

Автор фото: Аліна Юхимчук, учениця 11 класу
 

 
Переглядів: 715 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 supergalina1234 • 22:04, 18.10.05
Дякуємо вам, дорогі наші учні, за те, що подарували нам справжнє вчительське свято. Втішно читати, що святковий-робочий день у нашому ліцеї пройшов на високому рівні і всі отримали масу задоволення. Приємно вразив ваш великий ентузіазм і зацікавленість професією вчителя. Тепер зможете по-справжньому оцінити позитивні й негативні сторони навчального процесу. Не забувайте, що вчитель - перш за все людина.
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz