Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.20, 05:19


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Жовтень » 4 » День учнівського самоврядування
23:02
День учнівського самоврядування

   Красива осінь вишиває клени, а жовтень дарує нам тепле радісне свято – День учителя. 
   Учитель… Одна з найважливіших професій. Вона – для обраних. Кажуть, що справжнім вчителем треба вродитися, і що вчитель
 це не професія, а велике покликання. Саме таким – люблячим, терпеливим, добрим і справедливим, закоханим у свою справу вчителям ми присвячуєм кожного року це свято. Напередодні Дня вчителя щоденну нелегку вчительську працю у нашій Пляшевській ЗОШ І-ІІІ ст. вшановують по-особливому урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору. Бо в цей день учні-старшокласники приміряють на себе роль вчителя, організовуючи день учнівського самоврядування. Старанно розподілили ролі: директор  Грушецький Юрій, завуч – Сьомак Валентина, вчителі початкових класів – Масюк Марія, Юхимчук Софія, Любитовець Наталія, Хміль Діана, вчитель фізики  Трачук Валентина, інформатики – Васелюк Віктор, хімії – Кормош Агія, біології – Сидорук Вікторія, світової літератури – Пилипів Іванна, вчителі фізкультури – Стрілець Юрій та Чирський Віталій.

   Наші старшокласники могли спробувати себе у нелегкій ролі вчителя. І, можливо, саме після дня самоврядування хтось з учнів одинадцятого класу захоче в майбутньому обрати професію вчителя. 
   В цей день, як і щороку, учні нашої школи вітали своїх вчителів, дарували їм букети квітів. Учні одинадцятого та дев’ятого класів підготували для вчителів святкову лінійку, говорили гарні слова.
   Загалом свято сподобалось як учням, так і вчителям, бо лише один раз на рік вчителі можуть забути про свої проблеми та негаразди і насолоджуватись відпочинком.

   Валентина Сьомак, голова учкому Пляшевської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 663 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz