Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.19, 17:55


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Вересень » 6 » День Знань
21:08
День Знань

   День Знань — особливе свято! Вкотре на шкільному подвір’ї  нашої школи вишикувалися   учні 1—11 класів, щоб зустріти день Знань. Подвір’я прикрашене квітами, повітряними кульками. Всі трішки схвильовані від  зустрічі з друзями і вчителями,  випромінюють радість від спілкування, готові до знайомства з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

   Хвилиною мовчання за загиблими у боях на Сході України, героями Майдану та українцями, які полягли у боротьбі за незалежну Україну, розпочався новий навчальний рік у Пляшевській ЗОШ І-ІІІ ст.

   І хоч цьогоріч свято мало гіркий присмак, перший дзвоник покликав на уроки школярів, які обіцяють старанно вчитися і рости справжніми патріотами України. Усі старші учні, і навіть першокласники, тримаючи руку на серці, виконували державний гімн, слова якого сьогодні для українців набувають ще більшого значення.

   Звучать привітання гостей: начальника районного відділу освіти - І.Ковалевської, секретаря Пляшевської сільської ради - Т.Хміль.

   Перший дзвоник — це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників, а також і для випускників, адже маленькі сьогодні вперше переступають поріг незвичайної і дивної країни, де будуть навчатися протягом багатьох років, зростатимуть і мужнітимуть. А випускникивостаннєпереживаютьсьогоднізустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу. Школа гостинно відчинила для вас усіх свої двері і запрошує у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 582 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz