Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 00:24


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Вересень » 28 » «Дивосвіт скарбів книжкових»
21:42
«Дивосвіт скарбів книжкових»

  Бібліотечний уік-енд «Дивосвіт скарбів книжкових» 28 вересня відбувся  у публічно-шкільній бібліотеці-філії с.Пляшева для учнів 1-5 класів. Захід  приурочено  Всеукраїнському дню бібліотек, який щороку відзначається 30 вересня. 
  Спочатку бібліотекар ознайомила дітей  з історією виникнення бібліотек, з фондом нашої бібліотеки та правилами користування бібліотекою. Учениці  5 класу Якобчук Ангеліна та Причепа Богдана підготували представлення бібліотеки у віршах. На заході згадали не лише правила поведінки з книгою, а й обов’язки свої, як читачів. Діти пограли у літературні піжмурки «Вгадай героя казки». Калейдоскоп загадок «Загадаю загадку-відгадайте відгадку» змушував учнів добре думати і давати правильні відповіді, адже за правильну відповідь отримували гостинці від бібліотеки. Шишко Дмитро та Троян Марія, учні 5 класу закликали до читання віршами. 

  Весело та цікаво цього дня було у бібліотеці.Задоволені діти пригощалися цукерками, отримали в подарунок повітряні кульки та взяли читати собі цікаві книги.

Хміль М.М., бібліотекар публічно-шкільної бібліотеки-філії с. Пляшева  

 
Переглядів: 458 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1 supergalina1234 • 17:38, 18.09.29
Шановна Маріє Миколаївно! Вітаю з професійним святом духовності, мудрості і знань - Всеукраїнським днем бібліотек. У нашій шкільній бібліотеці завжди весело й цікаво, завдячуючи Вам. Вірю, що читацький попит наших вихованців на книгу й інформацію неодмінно зростатиме. Дякую за співпрацю, розуміння й підтримку. Зичу достатку і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії!
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz