Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 06:05


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2017 » Травень » 10 » Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни
17:51
Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни

   8 та 9 травня - Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни.

   Саме 9 травня, у День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (Відзначається згідно Закону України № 315-VIII від 9 квітня 2015 р), учнівський та педагогічний колектив Пляшевської ЗОШ І-ІІІ ст. вшанували пам’ять всіх людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, усіх загиблих односельців і усіх тих, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війн, тих, хто загинув на її фронтах, в окопах і тих, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Схилили голови біля братської могили загиблим воїнам у сільському сквері. Священники Свято-Георгіївського храму на «Козацьких могилах» Ігумен Софроній та о.Даниїл відслужили поминальний молебень за загиблими односельцями та невинно убієнними під час Другої світової війни.
   До обеліска воїну - визволителю покладено вінки та квіти.

   Виступи сільського голови Хміль Т.В., директора школи Ремесника П.А., учнів школи спонукали присутніх ніколи не забувати, якою дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр.

   Земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, тим, хто сьогодні захищає та піднімає з руїн Україну! Обов'язок сучасної молоді — бути гідними великого життєвого подвигу, утверджуючи мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 535 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz