Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 23:53


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Березень » 30 » Гра-квест з англійської мови «У пошуках скарбів»
20:46
Гра-квест з англійської мови «У пошуках скарбів»

   Здається, я нарешті зрозуміла - навіщо Вам, дорогі наші учні, і  нам, вашим вчителям, канікули... вони для того, щоб всі ми засумували за школою..))
   Бо навчання може і повинне приносити задоволення...
  А що може бути цікавішим для дітей, ніж пошук "скарбів", коли в руках у тебе "справжня" карта, ти відчуваєш себе частиною команди, у тебе є можливість випробувати свої сили та виявити, хто швидший і чиї знання міцніші???!
   Наш ліцей сьогодні ніби  ожив: в класах лунали пісні, розгадувались пазли, демонструвалась акторська майстерність, складались твори і все це англійською мовою. Особливим був наш спортзал, де за допомогою учнів молодших класів ожив англійський алфавіт, котрий ой як нелегко, а зате весело було впорядковувати нашим командам-учасникам.

   Хочеться подякувати Петру Дмитровичу, Ларисі Яківні, Володимиру Михайловичу, Світлані Антонівні, Оксані Антонівні та Ярославу Павловичу за допомогу, учасникам - за незабутній день, а учнів 8 класу привітати з перемогою!

Надія Чубай, вчитель англійської мови

 
Переглядів: 941 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 2
avatar
1
2 gonchar2101 • 10:52, 18.03.31
Увесь ліцей брав участь у грі - і учні, і вчителі. Кожному знайшлася справа. Маленькі школярики, котрі мали ролі букв абетки, аж світилися від щастя і навіть наші майбутні випускники, статечні одинадцятикласники, гасали по коридору немов першачки, намагаючись швидше виконати завдання квесту  biggrin . Молодці, дітлахи! І велика подяка Надії Степанівні!!!  respect
avatar
1 larisavalya • 21:14, 18.03.30
Надія Степанівна, вчителька англійської мови, завжди дбає , щоб предмет навчання був для дітей цікавим. Всі ми сьогодні переконалися, що знову вона відшукала у своєму педагогічному арсеналі щось нове, аби заохотити учнів до пошуків потрібної інформації. Всі учні ліцею захоплено відгадували непрості і несподівані загадки (завдання). Це була захоплива, драйвова гра, у  якій учні застосували як фізичні, так і розумові зусилля, знання, кмітливість, артистизм, командний дух. Молодці!
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz