Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 11:27


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Квітень » 23 » Міжнародний День Землі
11:25
Міжнародний День Землі

  22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.
  День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево, подбати про чисте довкілля.
  Отож, і учні Пляшевського ліцею взяли участь у святкуванні Міжнародного Дня Землі.

  День розпочався загальношкільною лінійкою, де десятикласниці Олеся Романюк та Настя Ткачук розповіли про історію даного свята.
  В рамках даного Дня вчителька біології та екології Оксана Іванівна Польова  з учнями 11 класу провела урок-екскурсію «Червонокнижні рослини нашого краю», під час якого досліджували ареал поширення таких рослин: анемона дібровна, пальчатокорінник травневий, осока Девелла, валеріана цілолиста.
  Для молодших щколярів Олеся Романюк та Настя Ткачук провели виховний захід на тему «Земля – наш дім».  Учні переглянули відеофільм «Земля – наш спільний дім», презентації «Найдивовижніші тварини світу» та «Червона книга України». Учні із задоволенням брали участь у тематичних конкурсах та вікторинах, підготовленими старшокласницями.  Цікавою була гра «Подарунок Землі».

  А для того, щоб відчути себе дбайливими господарями Землі та довкілля, учні 2 та 3 класів провели трудовий десант «Бій з Королем сміття». Діти, граючись, робили корисні справи, обіцяли собі завжди дбати про чистоту довкілля та робити посильні корисні справи для захисту та збереження краси нашого спільного дому.
  Сподіваємося, що заходи, організовані в ліцеї у День Землі Польовою О.І.  та старшокласниками, спонукатимуть школярів та дорослих бути уважнішими до нашої планети, довкілля.

Л.Я.Сьомак, заступник з навчальної роботи
 

Переглядів: 560 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz