Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.03.29, 04:27


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Лютий » 18 » На побачення з рідною школою
23:00
На побачення з рідною школою

Прибули в Пляшевську ЗОШ І-ІІІ ступенів випускники, які закінчили школу 45, 40, 35, 30, 25, 20, 15, 10, 5 років тому. Випускники мали можливість ще раз пройтися шкільними коридорами, сісти за парти, поспілкуватися один з одним.

Шкільний дзвінок зібрав випускників у святково прикрашеному залі. Ведучі свята – заступники директора Сьомак Л.Я. та Скруха П.Д. надавали слово випускникам, які пригадували свої перші кроки в школі, уроки, вечори, екскурсії.

У знак пам’яті хвилиною мовчання вшанували тих, вчителів та випускників, яких уже ніколи не буде поруч. Особливо хвилювались, коли виходили на сцену, випускники, які закінчили школу 50 років тому. Шишко Микола прочитав написаний ним вірш про рідне село Солонів, Берестечко. Це люди уже поважного віку, які не лише мають своїх діток, а й радіють допитливим онукам, які, до речі, теж були з ними. Сивина посріблила їм скроні, підводить здоров’я, але вони ділились спогадами про своє таке далеке дитинство, їхні очі світилися юністю, а серця випромінювали неабияку вдячність за хорошу путівку на невідомі стежки з шкільного порогу. Під час свята для присутніх лунали музичні вітання від учнів школи, запальні танці хореографічного ансамблю «Росинка» (керівник Зозуля С.В.).  На екрані мультимедійного проектора демонструвалися фото слайди з минулого життя сьогоднішньої школи, фото вчителів-ветеранів.

Прозвучав вальс, який підхопив вихором випускників та вчителів. На закінчення ведучі запросили всіх випускників залишати свої буденні клопоти і вирушати на зустріч випускників – пристань, де ми назавжди залишаємося молодими.

П.Ремесник, директор школи  

Переглядів: 495 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz