Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 09:33


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Травень » 23 » «Не нашкодь собі!»
22:06
«Не нашкодь собі!»

 З метою формування в учнів відповідального ставлення до власного здоров’я та усвідомлення його ціннісної значущості, в Пляшевському ліцеї проходить Тиждень безпеки життєдіяльності та безпеки дорожнього руху. В рамках даного Тижня Марією Михайлівною Бузан, вчителькою основ здоров’я, для учнів 9-10 класів проведено відкритий  урок-застереження «Шкідливі та вкрай небезпечні звички». Захід  мав на меті формувати у учнів здатність протистояти небезпечним проявам життя, формувати уявлення про небезпечність вживання алкоголю, наркотиків, тютюнокуріння, формування в учнів сталої мотиваційної установки на здоровий спосіб життя як провідної умови збереження і зміцнення здоров'я.
 З цікавістю присутні переглянули документальний фільм «Наслідки шкідливих звичок». Лабораторним методом перевірили шкідливість нікотину на живі організми. 

 Водночас класними керівниками 1-11 класів організовано  та проведено масово-пізнавальні заходи з вивчення Правил дорожнього руху. Бібліотекарем Марією Миколаївною Хміль в шкільній бібліотеці оформлені тематичні виставки літератури «Не нашкодь собі!», «Увага! Дорога!» 
 Шкільним психологом Зореславою Миколаївною Василець підготовлено матеріали для класних керівників «Колумб ні в чому не винен» (матеріали для лекцій та практичні поради батькам про профілактику шкідливих звичок серед дітей).

Марія Бузан, вчителька основ здоров'я

 
Переглядів: 476 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz