Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.03.29, 13:50


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2016 » Травень » 10 » Ніхто не забутий! Ніщо не забуто!
11:49
Ніхто не забутий! Ніщо не забуто!

   Законом України “Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років” в Україні встановлено День пам’яті та примирення.  

   9 травня  учнівський та педагогічний колектив Пляшевської ЗОШ І-ІІІ ст. долучилися до урочистої  акції відзначення  Дня пам’яті та примирення та  71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка відбулася у сільському сквері біля  братської могили загиблим воїнам. Священники Свято-Георгіївського храму на «Козацьких могилах» протоієрей о. Олег та о. Даниїл відслужили поминальний молебень за загиблими односельцями та невинно убієнними під час Другої світової війни.

   До обеліска воїну - визволителю  покладено вінки та квіти.
  Виступи сільського голови Хміль Т.В., директора школи Ремесника П.А.,  жительки с. Пляшева Коцюби К., учнів школи спонукали присутніх ніколи не забувати, якою дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. 

   Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами та над червоною комуністичною гідрою, яка ще довгі роки по ІІ Світовій війні терзала Україну. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
Згадаємо всіх поіменно,
Серцем згадаємо своїм.
Це потрібно не мертвим,
Це потрібно живим.

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Переглядів: 562 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz