Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 09:57


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2012 » Травень » 8 » Прощавай, школо!
16:44
Прощавай, школо!

"Прощавай, школо!" - під такою назвою провели День останнього дзвінка у випускному 11 класі нашої школи. Останній дзвінок - це перевал, бо незабаром випускники почуватимуться у школі гостями. А сьогодні вони господарі цього свята. Уся увага - їм. Під звуки музики заходять на святкову шкільну лінійку вчорашні діти, завтрашні дорослі, сьогоднішні випускники. Скоро, зовсім скоро, життя закружляє усіх, і з роками, можливо, у декого і защемить душа, як згадає цей останній дзвінок. Тож нехай звуки срібного дзвоника озовуться тільки добрими спогадами!


Серед запрошених гостей - шанований усіма о. Олег. Священик звернувся до школярів із напутнім словом, поблагословив на щасливу долю. Директор школи, П.А. Ремесник, нагадав випускникам, що дуже важливо для них самовизначитись і самоствердитись. У своєму виступі Петро Андрійович наголосив, щоб вихованці жили так, як їх вчили протягом усіх шкільних років.

Кожен учитель дорогий випускникам по-своєму, але, мабуть, ріднішої за першу вчительку немає. Лариса Яківна Сьомак, перша вчителька випускників 2012, разом зі своїми маленькими вихованцями розпочинала і свою першу дорогу в Країну Знань, засівала перші зернятка мудрості на педагогічній ниві. Не на жарт розхвилювалися одинадцятикласники після теплого виступу своєї першої вчительки, яка нагадала про перші труднощі, про перші успіхи, витівки і перемоги. У декого із присутніх наверталися сльози при згадці про пережите.


Щирі слова почули випускники від класного керівника Грицюк Галини Дмитрівни. ,,...Ви є добрими дітьми - залишайтесь такими і надалі, бо доброму скрізь добре..."

Випускники-одинадцятикласники мали неабияку нагоду на святковій лінійці пригадати свої шкільні роки: сходинку за сходинкою, від першокласника до випускника. Вітання звучали і від найменших друзів-першокласників. Маленькі школярики подарували винуватцям свята квіти, а ті в свою чергу вшанували своїх наймолодших друзів подарунками. Учні всіх класів школи вітали випускників з останнім дзвоником, розповіли про свої події, що сталися за рік, побажали доброго життя, добрих спогадів про школу.

Під звуки музики десятикласники вручили пам'ятні стрічки випускникам. Тож нехай вони будуть символом пам'яті про шкільне життя. Надзвичайно хвилюючими моментами на святі були і пісні у виконанні випускниць Катерини Коцюби та Юлії Друзюк, і виступи одинадцятикласників, і батьківське благословення хлібом-сіллю, і вальс з учителями... Варто згадати ведучих цього дійства. Учні 9 класу Валентина Зозуля і Назар Невинний старалися якнайкраще передати атмосферу свята хорошою дикцією, великими емоціями. Дякуємо за старання і відповідальність.

Після закінчення свята "Прощавай, школо!" першокласники запросили випускників посадити на згадку про шкільні роки калиновий гай.

Дорогі випускники! Щоранку протягом 11 років кожного вела стежина від батьківського порога до шкільного. А тепер поведе вона вас у самостійне життя. Останній дзвінок - то радісний смуток. Останнє нагадування, що час іспитів не за горами. Перше запрошення на головний екзамен життя.

Тож бажаю гідно скласти його усім!

Г.Д.Грицюк, кл. керівник випускників

Переглядів: 1279 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
avatar
1 Валентина • 21:09, 12.05.15
І радісно, й сумно водночас...Так, не раз думками ми вертаємо до цього шкільного порогу..
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz