Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.24, 21:47


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Вересень » 23 » Проведення благодійного ярмарку в Пляшевській ЗОШ І-ІІІ ст.
16:57
Проведення благодійного ярмарку в Пляшевській ЗОШ І-ІІІ ст.

   23 вересня 2014 року в стінах Пляшевської  ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся благодійний ярмарок.

   Кожен клас (від 5-го до 11-го) презентував свій стіл, на якому представив виготовлені власними руками речі, у які  діти вкладали часточку своєї душі: сувеніри, обереги,  вироби з бісеру, паперу та дерева, випічки, солодощі, книги та ін.

   Гостями ярмарку стали учні 1 - 4 класів, учителі та батьки, які не лише отримали від ярмарку багато позитивних вражень, а й змогли  придбати, відповідно до свого смаку, і цікаві, і смачні покупки.

   До організації ярмарку учні готувалися з усією відповідальністю, адже усім хотілося долучитися до благодійної акції – збору коштів на  придбання військової амуніції  для наших односельчан-військовослужбовців, призваних з території  Пляшевської сільської ради  на військову службу у зв’язку з проведенням АТО на Сході України.

   Ярмарок довів, що нинішні  події в Україні не залишили байдужими не лише дорослих, а й зачепили серця наших  дітей. За активну участь у проведенні ярмарку усі класи  були відзначені грамотами. А за зібрану найбільшу кількість виручених коштів грамотою  було  нагороджено учнів  5  класу. Було зібрано всього 710 гривень.

   Сподіваємося, що ця допомога не буде марною, а наш благодійний ярмарок стане поштовхом для інших  небайдужих людей та  школярів.

   Адміністрація школи висловлює велику подяку організаторам та учасникам  акції, батькам та бабусям за допомогу у виготовленні виробів.

   Скруха П.Д. – заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 635 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz