Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.19, 19:32


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2012 » Січень » 14 » Різдвяні канікули у Пляшевській школі
13:37
Різдвяні канікули у Пляшевській школі

   Так уже повелося, що з початком кожного року  українська земля приймає найщиріші вітання зі святом Різдва Христового, яке осяває Господнім благословенням кожного з нас, дарує світлі почуття та сподівання.


   Своєрідним продовженням Свята стали «Різдвяні канікули», що пройшли на базі нашої школи, яка є опорною для навчально-освітнього округу №5. Учасники художньої самодіяльності Пляшевської, Теслугівської, Пляшівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. та Митницької, Острівської, Рідківської загальноосвітніх шкіл І-ІІ ст. показали своє бачення святкування Різдвяних свят згідно народних традицій. Тут були і кутя, і дідух, і вертеп, і водіння Кози на Меланки та ще багато чого, що нагадувало кожному, хто був присутній у залі, що Бог посеред нас, а ми маємо жити за Божими заповідями. Колядки, щедрівки, що злітали з дитячих вуст, пришвидшували биття сердець, бо приходило розуміння, що то пісні любові і радості, пісні, що об’єднують століття, небо і землю, ангелів та людей.


   Тож хочеться вірити, що такі заходи укріплять дітей і дорослих у прагненні любити ближнього, як самих себе, нести радість, злагоду – усе те, що пов’язується у наших душах і долях з незгасною зорею народження Сина Божого.

Заступник директора з навчально-виховної роботи

Лариса Сьомак


Переглядів: 703 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz