Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 22:44


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Вересень » 19 » Спортом займатися – здоров’я набиратися!
20:35
Спортом займатися – здоров’я набиратися!

«Ніщо так не виснажує і не руйнує людину, як тривала фізична бездіяльність»
(Арістотель)
«Хочеш бути сильним – бігай, хочеш бути вродливим – бігай, хочеш бути  розумним – бігай» 
(Напис на скелі в Стародавній Елладі)

  Справжнє життя починається тоді, коли ти дружиш з кращими, тренуєшся з найсильнішими і не здаєшся тоді, коли здається, що нічого вже не можна виправити. Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.
  Традиційно на початку нового навчального року у ліцеї пройшов Олімпійський тиждень, у рамках якого  організовано чимало цікавих заходів. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості. Відбулися спортивні змагання  з легкої атлетики між учнями 5-8, 9-11 класів. Проведено Олімпійський урок «Історія Олімпійського руху» у 5 класі. Для учнів 1-8 класів проводився конкурс малюнків  «Я – майбутній олімпієць». Класні керівники провели виховні бесіди, усні журнали та години спілкування з даної тематики. У шкільній бібліотеці бібліотекарем Хміль М.М. організовано виставку «Спорт у нашому житті».

    

    

  Тиждень пройшов весело та емоційно. Учні не тільки помірялись силами, але й зарядились енергією для подальшого успішного навчання та нових звершень. Переможці нагороджені грамотами та дипломами.

П.Скруха, вчитель фізичної культури
 

Переглядів: 357 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz