Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.03.29, 09:10


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Грудень » 6 » Суперкозак ліцею
22:34
Суперкозак ліцею

  6 грудня вся наша країна відзначає День Збройних Сил України. У літописі українських земель є славний період Козаччини. Це Запорізька Січ. Козацтво стало організованою військовою силою, яка боронила наші землі від нападників. Січовики були сміливими, дисциплінованим, витривалими і вільними людьми. Славетні козацькі часи цікавлять нас. Заглядаючи у сиву давнину, ми краплину історії перенесли у наш час. 
  Сьогодні козаки та козачки нашого ліцею звітували Іллі Ремеснику, курінному отаману, про прибуття на конкурс «Суперкозак ліцею». Змагаючись у 10 конкурсах, хлопці-козаки  показали себе з найкращого боку. Свою силу, мужність і кмітливість демонстрували  Каліновський Олексій (учень 8 класу), Ткачук Тарас (учень 6 класу), Скруха Михайло (учень 5 класу). А оцінювало їх здібності компетентне журі у складі Криштоф Катерини, Ткачук Анастасії, Романюк Олесі, учениць 11 класу. У кожного з учасників були  свої вболівальники  у залі, які  продемонстрували свою підтримку у конкурсі «Вболівальник».

    

     

    

  Боротьба була напруженою. Всі хлопці були просто чудові. За результатами конкурсів третє місце посів Олексій Каліновський, друге – Тарас Ткачук, а перемогу здобув Михайло Скруха.
  Бажаємо всім бути сильними, спритними, чесними, щоб у майбутньому з гідністю захищати нашу землю! Сподіваємось, що такі заходи плекатимуть патріотичний дух кожного учня нашого ліцею .
  Вітаємо Михайла Скруху, суперкозака нашого ліцею серед учнів 5-8 класів! 

В.Вараницька, педагог-організатор

Переглядів: 629 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz