Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.19, 16:51


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Святкування Хелловіну
22:22
Святкування Хелловіну

   

   Незабаром, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, в багатьох країнах світу будуть святкувати Хелловін. Це сучасне свято, що походить від традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії. Сьогодні Хелловін найбільш популярний в США і Канаді. 
   В Україні це свято є не таким популярним. Більшість людей сприймають його нейтрально через відверту жартівливість та награність.
   Учні нашої школи сповна відчули атмосферу Хелловіну, підготувавши, разом з учителькою англійської мови Чубай Надією Степанівною святковий вечір. Спортивний зал школи мав загадковий, таємничий вигляд: тьмяне освітлення, привиди, що заглядають у вікна, величезні павуки поснували павутину, містичні сліди на підлозі та стінах... Школярі підготували святкові костюми - гномів, вампірів, привидів, тролів, перевертнів, відьом. Переможець у конкурсі костюмів був визначений за найгучнішими оплесками глядачів. Ним виявився Лех Любомир, учень 8 класу. У конкурсі кращого куточку та святкового столу переміг 9 клас. 

   Школярі дарували одне одному подарунки, танцювали, жартували. Звичайно, не обійшлося без головного символу Хелловіна - світильника Джека. Це гарбуз, з якого прибирають м'якоть і вирізають зловісне обличчя, а в середину поміщають запалену свічку. Вважається, що гарбуз зі свічкою відганяє злих духів.
   Проведення такого заходу дало змогу не лише повеселитися, але й дізнатися про культуру та звичаї інших народів, їх традицій та святкувань, спонукатиме учнів до вивчення англійської мови. 

Володимир Гончар, вчитель фізики

Переглядів: 514 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz