Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.03.28, 12:21


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Грудень » 20 » Свято Миколая Чудотворця
15:01
Свято Миколая Чудотворця

  19 грудня всі ми відзначаємо свято Святого Миколая. Малий та старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких дітей ніч стає чарівною казкою, коли невидимо з'являється Миколай і кладе під подушку такі бажані гостинці.
  Сьогодні казкова атмосфера панувала і у нашому ліцеї. Ведучі свята Олеся Романюк та Анастасія Ткачук (учениці 10 класу) і Марія Масюк, Ілля Ремесник та Назарій Причепа (учні 6 класу) запросили в гості чарівну казку. Поспостерігати за святковим дійством завітали мами, татусі та бабусі наших діточок.
  Ролі виконували: учні 5 класу Богдана Причепа - Сорока-Білобока, Ірина Романюк - Господиня, Роман Рузак - Чортик Антипко, Яна Юхимчук - Зима, Діана Федорова та Марія Троян - Зірочки, Дмитро Шишко та Тарас Ткачук - Ангели; учні 10 класу Марія Заводська та Катерина Криштоф - Посланці Миколая.

 

 

 

 

 

  Свято було радісним та цікавим. Учні 1-4 класів декламували вірші про Святого Миколая та співали пісеньки. Дякуємо Олені Василівні  Карпюк, вчительці музики,  за музичний супровід та Оксані Антонівні Пекарській, Ларисі Яківні Сьомак, Ларисі Володимирівні Хом'як, Руслані Павлівні Коринецькій, вчителькам початкових класів, за підготовку свята, а також батькам школярів за чудові костюми.
  Виростають діти - і добра казка зникає, а Миколай залишається. Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Вараницька В.В., 
педагог-організатор

Фотографувала Надія Степанівна Чубай

 
Переглядів: 580 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz