Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.03.29, 11:09


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2015 » Травень » 30 » Свято останнього дзвоника
09:49
Свято останнього дзвоника

   Сьогоднішнє свято у Пляшевській школі - особливе. Адже останній дзвінок сповіщає про те, що  2014-2015 навчальний рік успішно завершився, що  кожен учень школи піднявся ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті.

   Цей  день дійсно сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів, щирої любові батьків, що прийшли до школи порадіти разом із дітьми  І це не дивно, адже, кожному із присутніх  є  чому радіти. Уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул. Сьогодні уся шкільна родина разом. Родина, яку об'єднує єдине,- любов і повага до школи.


   Останній Дзвоник… Скільки в цьому спогадів і мрій, сподівань, радості і смутку, світлої печалі! Для одних цей день - початок веселих канікул, а для інших  - випускників - бентежна мить...


   Оголошено  урочисте відкриття свята. Хвилююче звучить Державний Гімн України…
   Всі присутні хвилиною  мовчання вшанувати  тих, хто поліг за Україну, її незалежність.
   Дирекція школи, гості щиро вітають  всіх із святом.


   Мить нагород.  10 учнів школи нагороджені Похвальними листами за високі успіхи у навчанні та Почесними грамотами за особливі досягнення у вивченні окремих предметів.

   Щирі слова вдячності педагогам і батькам від почесних гостей свята: Вараницького Миколи Романовича  – начальника управління праці та соціального захисту населення Радивилівської районної державної адміністрації,  протоієрея  Олега Савчука та ієромонаха Онуфрія із Свято-Георгіївського чоловічого монастиря на Козацьких Могилах

   Привіт з чарівної країни дитинства передали випускникам  майбутні першокласники!

   Хай же Дзвінок, що лунає, відгукнеться для випускників школи впевненістю у завтрашньому дні,успіхами у майбутніх іспитах,  подарує мир Україні!..
   Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Л.Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 647 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 3.9/9
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz