Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 00:09


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2011 » Грудень » 25 » Свято Святого Миколая
21:27
Свято Святого Миколая

   Коли вся природа порине в чарівному, вкритому срібною памороззю, кришталево-білому сні, до нас приходить повне цікавих несподіванок свято – Святого Миколая, за вдачею такого несхожого на цю холодну пору року – доброго і хитрого витівника.

   З великим нетерпінням усі діти очікують чарівної ночі з 18 на 19 грудня. Кожен сподівається вранці знайти якийсь подарунок під своєю подушкою. Адже наступає Свято Миколая – улюбленця всієї дітвори.

   Не оминуло це свято і дітей нашої школи. Учні 1-4 класів під керівництвом вчительки Л.В.Шаули заздалегідь з великим бажанням підготували дійство – казку «У ріднесенький край їде Святий Миколай».


    І ось настав довгоочікуваний день. У залі панує святкова, радісна атмосфера. Батьки з любов’ю в очах спостерігали за виступами своїх дітей. А вони з таким піднесенням декламували вірші, зверталися до Миколая зі словами щирої молитви, співали пісні, розповідали про життєвий шлях Чудотворця Миколая, який теж зі своїми помічниками – ангелами завітав на свято. Миколай похвалив слухняних дітей, пожурив тих, хто був неслухняний, але всі, без винятку, отримали скромні подарунки.


   Залишились задоволеними батьки, вчителі, гості свята. А скільки вражень у дітей! Ніби на одному подиху пройшло усе це дійство – казка, а в душі ще й досі лунає: «Ой хто, хто Миколая любить...»

Любомира Василівна Шаула,

вчителька початкових класів

Переглядів: 757 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz