Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSВівторок, 24.04.16, 22:38


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2012 » Березень » 6 » Тиждень англійської мови
23:10
Тиждень англійської мови

   "Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина" - говорить відомий вислів. Саме ці слова було обрано девізом тижня англійської мови, який проходив у нашій школі з 27 лютого до 2 березня. Учні з радістю застосовували здобуті знання. Вони вирішували загадки, перекладали англомовні приказки, шукали відповіді на веселі запитання, знаходили переплутані слова та відтворювали правильний порядок слів у реченнях. Порівняти звичаї і традиції України та Великобританії учні могли за допомогою стінгазети « Bridge of friendship:Ukraine – United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland».


    Цікавою подією тижня стала англомовна п’єса"Three Little Pigs". Важко визначити, кому сподобалося більше, чи глядачам, чи самим акторам.


  .



   Була організована виставка проектних робіт учнів школи різної тематики. Тут учні 5-11 класів мали можливість висловити свою думку письмово. Не менш захоплюючою грою виявився брейн ринг «English speaking countries studying ». Дві команди «синіх» та «червоних» напружено змагалися за перемогу. Кипіли пристрасті, ніхто не хотів змиритися з поразкою. В результаті перемогу здобула команда «червоних» – 15:8. Усі, хто брав участь у вечорі, отримали незабутні враження та подарунки. Іноземну мову вивчати зовсім нелегко, але це завдання можна полегшити, якщо зробити навчання цікавим, непередбачуваним та незвичайним.

   Вчитель англійської мови  Галамбіца М.І.

 

 

 

 

 

Переглядів: 2104 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz