Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.20, 11:07


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2016 » Лютий » 22 » Тиждень англійської мови
21:44
Тиждень англійської мови

  15.02-19.02  у  Пляшевській ЗОШ I-III ст. проводився тиждень англійської мови, що надало учням ще більшу можливість розкривати власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, проявляти себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й  визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.

   Відгук учениці 7 класу Романюк Олесі на захід присвячений Дню закоханих:
   "Кожен день у школі незабутній, але бувають такі, ну майже чарівні, котрі  лишають незабутній  слід  і їх ще довго-довго пам'ятають. Саме таким особливим  був сьогоднішній день...Раптово зчинився галас, і ми,  та й усі учні старших класів зібрались навколо  винуватця, яким виявився бешкетник Купідон!..А чому ви дивуєтесь?, все можливо, а особливо в День закоханих.

 

   Як і годиться в це свято, всі обмінювались валентинками, змагались на виготовлення найкращої власними руками, зізнавались  у найпотаєніших почуттях, створювали презентації, співали пісень і все для того, аби з'ясувати усі тонкощі найпрекраснішого почуття — кохання, і все це англійською мовою!

   І хоч згадана історія виникнення Дня Валентина внесла сумні нотки, та наш Купідон разом із Валентинкою робили усе можливе, і навіть набагато більше, щоб розвеселити нас. А Попелюшці цього разу довелося загубити не одну туфельку, аби Принц її знайшов...   І хоч як нам не хотілось прощатись із веселуном Купідоном, та все ж довелось, пролунав дзвінок і ми із підвищеним серцебиттям та загадковою посмішкою поспішили на наступний урок".

   Також, учні активно брали участь у конкурсі тематичних плакатів та презентацій, конкурсі кросвордів “I am Proud to be Ukrainian”, здійснювали уявні подорожі видатними місцями України та  Велокобританії, малювали класне “родинне” дерево, з'ясовували, хто ж сильніший у англійській, хлопці чи дівчата.

   Надія Чубай, вчителька англійської мови

 

Переглядів: 543 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz