Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSВівторок, 24.04.16, 23:07


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Березень » 30 » Тиждень книги у бібліотеці
20:21
Тиждень книги у бібліотеці

   З року в рік, наприкінці березня, у книгозбірнях України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, щоб звернути особливу увагу на книгу, залучити дітей до читання,адже книга, особливо дитяча, відіграє дуже важливу роль у духовному розвитку, формуванні та становленні особистості маленького читача.
   У Пляшевській публічно-шкільній бібліотеці-філії цей тиждень був насичений різноманітними заходами для дітей. А відкрився він 26 березня книжковою виставкою-порадою «Знайди собі друга серед героїв книжок», на якій було представлено найцікавіші книги для дітей. Після знайомства з виставкою учнів 4 класу було запрошено на віртуальну мандрівку «Невгамовні дослідники. Іван Малкович «Ліза та її сни», з якої діти дізналися про цікаву книгу сучасного письменника Івана Малковича та чарівні сни маленької дівчинки Лізи. Учитель зарубіжної літератури Г.Д.Грицюк доповнила мандрівку своєю розповіддю про самого письменника, його біографію, цікаві факти з життя та творчості. 

   Наступний день у бібліотеці був Днем казки. Гарні цікаві казки було презентовано на виставці однієї тематики «Казки мого дитинства», а для учнів молодших класів бібліотекарем проведено захоплюючу гру-вітальню «Хто казку знає, той відгадає». Активними учасниками заходу були Ковальчук Андрій, Гончар Володя, Причепа Богдана, Якобчук Ангеліна, Юхимчук Яна та інші. 
   А 28 березня вчителем зарубіжної літератури Г.Д.Грицюк проведено захоплюючу інтелектуальну гру-змагання «Літературний крос» між учнями 5-8 класів. Мета заходу: перевірити знання учнів з зарубіжної літератури, виховати любов до книги. Учні енергійно та з користю для себе провели свій час. 
   Завершальним акордом Дня читання у бібліотеці пройшли Літературні мандри по творчості Наталії Забіли «Поезія щасливого дитинства» з нагоди відзначення 115 років від дня народження української письменниці Наталії Забіли, яке відзначалося 5 березня. 
   Цей тиждень у бібліотеці пройшов з великою користю для дітей. Адже вони дізналися багато цікавого і кожен з них взяв читати книгу на весняні канікули,бо саме дитяча книга несе мудре, розумне, добре слово дітям, які в майбутньому можуть стати великими вченими, винахідниками, письменниками.

Хміль М.М., бібліотекар Пляшевської публічно-шкільної бібліотеки-філії

 
Переглядів: 465 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz