Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.03.29, 10:48


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Квітень » 28 » Тиждень природознавства, географії та екології
09:23
Тиждень природознавства, географії та екології

 Згідно плану роботи школи, з метою розвитку інтелектуальних здібностей учнів, сприяння формуванню їх пізнавального інтересу до природничих наук, розширення екологічного світогляду, естетичному вихованню учнів, формуванню почуття любові до рідного краю, його природи, з 23 по 27 квітня у ліцеї було проведено Тиждень природознавства, географії та екології. Під час його проведення учні збагатили знання, розширили свій кругозір, долучилися до озеленення та благоустрою закріпленої за закладом освіти території, прилеглих ділянок. Оксана Іванівна Польова, вчителька географії, в рамках предметного Тижня  організувала заходи, що носили інформаційний та практичний  характер. З метою екологічного виховання, учнів 9 класу було залучено до участі в акції «Первоцвіти просять захисту». Старшокласники взяли участь в перегляді та обговоренні  відеофільму «Дім».

 Для учнів 5-8 класів організовано серію занять під символічною назвою «Я люблю Україну», де учні розповідали про цікаві об’єкти України, природні явища на її території, а також демонстрували власні презентації. 
 26 квітня проведено захід-реквієм «Пам’ять з полиновим присмаком болю», присвячений вшануванню жертв Чорнобильської трагедії.
 Заходи такого плану сприяють подальшому формуванню любові до предмета та приверненню уваги тих школярів, котрі географією цікавляться мало, розширенню знань усіх школярів  у різних ділянках цієї науки.

 Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Автор фотографій: Денис Костюк (9 клас)

 
Переглядів: 454 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz