Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.20, 15:36


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Грудень » 21 » У сайту ювілей! 100 000!
17:53
У сайту ювілей! 100 000!

  Офіційний веб-сайт Пляшевського ліцею сьогодні ювіляр! Саме сьогодні він досяг позначки в 100 000 відвідувань з моменту створення. Слід зазначити, що лише 22 лютого 2018 року ми відзначали 50 000 відвідувань. Пройшло зовсім небагато часу, і ми радіємо з нової символічної ювілейної відмітки в 100 000 відвідувань. Цифри говорять про те, що веб-сайт Пляшевського ліцею належить до найбільш динамічних інтернет-ресурсів освітніх закладів Демидівської селищної ради. Його інформаційний ресурс формується у відповідності до діяльності всіх структурних підрозділів ліцею, вчителів, учнів, батьків, ділових партнерів та зацікавлених осіб та сприяє розвитку єдиного інформаційного освітнього простору в ліцеї, представлення ліцею в Інтернет-спільноті. Ми прагнемо позитивно презентувати  інформацію про досягнення учнів та педагогічного колективу, про особливості ліцею, історію його розвитку.

  Тож є нагода подякувати адміністратору сайту Володимиру Михайловичу Гончару, вчителю інформатики, за систематичне інформування учасників освітнього процесу про діяльність нашого закладу загальної середньої освіти, за формування позитивного іміджу ліцею, створення умов для мережевої взаємодії всіх учасників освітнього процесу: педагогів, учнів, батьків, випускників, громадських організацій та зацікавлених осіб. Ми дякуємо активним дописувачам сайту: вчителям, котрі інформують про власний педагогічний  досвід та демонструють досягнення педагогічного та учнівського колективів; учневі 11 класу Оресту Гончару за проведену науково-дослідницьку роботу в галузі історичного краєзнавства та надані її результати, випускникам школи Світлані Скрусі,  Марії Лев, Олександрі Задорожній за надані статті; Ларисі Яківні Сьомак, заступнику директора з навчальної роботи, за креативні ідеї щодо наповнення сайту; усім випускникам, батькам, котрі є активними читачами та учасниками освітнього процесу; усім зацікавленим особам, котрим небайдужа освітня діяльність Пляшевського ліцею; та, звісно, всім учням, без котрих не було би новин. Вітаємо як найактивніших авторів, так і тих, хто вніс найменшу часточку у функціонування нашого сайту, та бажаємо  всім здоров'я та нових творчих успіхів!
  Наш інформаційний ресурс є відкритим і загальнодоступним. Ми і надалі будемо дбати про створення умов мережевої взаємодії ліцею з іншими установами. Будемо стимулювати творчу активність вчителів та учнів, інформуватимемо Вас про організацію освітнього процесу, про події (свята, конкурси); будемо знайомити з матеріалами науково-дослідницької діяльності учнів та їх участь в олімпіадах та конкурсах. Дописуйте, читайте, пропагуйте наш ліцей в Інтернет-спільноті!

З повагою 
адміністрація Пляшевського ліцею

 
Переглядів: 506 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 2
avatar
2 larisavalya • 18:02, 18.12.21
hands
avatar
1
1 Gonchar • 17:57, 18.12.21
Межу у 100 000 переглядів сайт подолав 21 грудня 2018 року о 17.48 год.
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz