Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 23:14


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2017 » Листопад » 21 » "Україна - це Європа"
21:11
"Україна - це Європа"

   

   В усі часи український народ боровся за свою волю та незалежність. Багато українських патріотів віддали своє життя за нас, щоб нам краще жилося. Події, які відбувалися в нашій країні у 2013-2014 рр., сколихнули не тільки Україну, але й весь світ.
   З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 21 листопада в Пляшевській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено виховну годину "Україна - це Європа". Захід підготували і провели учні 10 класу для учнів 1-5 класів.
   Ведучі заходу Романюк Анастасія та Пилипюк Віка звернули увагу на красута велич нашої країни, що Україна - це територія гідності та свободи. Наголосили, що саме сьогодні, в цей час, ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної України.
   Учні переглянули віртуальну презентацію "Небесна сотня", відеоролики "Мила моя, вставай", "Повертайся живим". У виконанні учениці 4 класу прозвучав вірш про Україну.
   Учні взяли участь у вікторині "Що я знаю про Європу" та у конкурсі "Я тобі, ти - мені".

   Під час заходу бібліотекар Пляшевської публічно-шкільної бібліотеки Хміль М.М. представила тематичну поличку "Герої не вмирають, їх Славі не буде кінця...", де зокрема особливу увагу звернула на творчість нашої односельчанки, поетеси Світлани Скрухи, яка під час Революції Гідності була глибоко стурбована цими подіями, які відбувалися в нашій країні, а свій біль, свою любов до України виливала у віршах.
   Бібліотекар ознайомила з тематичною папкою "Світлана Скруха". Із циклу віршів "Дума про Україну" та прочитала вірш поетеси "Пам'яті героїв Майдану".
   На закінчення представлення тематичної полички було проведено інформ-хвилинку "Ти будеш жити, Україно!".
   Такі заходи прищеплюють маленьким громадянам нашої країни любов до рідної землі, виховують патріотичні почуття та збагачують учнів знаннями про Україну.

Хміль М.М., провідний бібліотекар Пляшевської ПШБ

Фото Діани Сидорук (10 клас)

Переглядів: 554 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz