Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 11:47


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Лютий » 24 » Вечір зустрічі випускників
18:13
Вечір зустрічі випускників

  Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція у Пляшевському ліцеї, щороку збирати випускників на вечір зустрічі, пропонуючи поринути у чарівний світ спогадів. 
  23 лютого у теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у святково прикрашеній спортивній залі ліцею випускники 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009, 2014 років випуску. Мелодійні звуки шкільного дзвоника, що звучав в руках у першокласниці Юліани Ковальчук та одинадцятикласника Ореста Гончара, сповістили про початок дійства. Пам'ять про тих однокласників і вчителів, які відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання. У привітальному слові директор ліцею Петро Андрійович Ремесник підкреслив, що незважаючи на давню історію, ліцей іде в ногу з часом. Та найбільшим досягненням учнівського та педагогічного колективу є успіхи учнів у різноманітних конкурсах, змаганнях та предметних олімпіадах. Слова директора були звернені до всіх вчителів та гостей свята. З цікавістю всі присутні переглянули відеоролик про минуле та теперішнє ліцею. Протягом подальшого вечора зустрічі, який вели одинадцятикласники Аліна Юхимчук та Богдан Скруха, гості проживали не один шкільний день, насичений безтурботним дитинством та тремтливою юністю. Випускники виступали із власними спогадами про веселі і цікаві ситуації із шкільного життя. 

 

 

    

 

  

    

<<Більше фото>>

  Учні ліцею разом із своїми наставниками-вчителями Надією Степанівною Чубай, Валентиною Володимирівною Вараницькою, Петром Дмитровичем Скрухою підготували святковий концерт для випускників. Пісні звучали у виконанні Віки Пилипюк, учениці 11 класу, Тетяни Чирської, учениці 9 класу, Яни Пилипів, учениці 9 класу, наймолодших школяриків-першокласників та вчителів: Петра Скрухи, Надії Чубай та Ярослава Гогоя. Окрасою вечора були танцювальні номери у виконанні учнів ліцею. 
  Завершилася урочиста частина вечора шкільним вальсом, до якого запросили всіх гостей. Та випускники не поспішали залишати стіни рідної школи. Для них спілкування зі своїми учителями, однокласниками було довгожданим. Шкільними коридорами, як колись, проходили колишні учні, довго гомоніли по класах, сидячи за шкільними партами… 
  Дорогі випускники! Не старійте душею, не забувайте свою школу, своїх вчителів, своїх шкільних друзів. Здоров'я Вам, успіхів та благополуччя!

Сьомак Лариса Яківна, 
заступник директора з навчальної роботи

 
Переглядів: 1220 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 1
avatar
2
1 Gonchar • 21:31, 19.02.24
Хочу подякувати усім, хто підготував цей прекрасний захід: Петру Дмитровичу Скрусі, Валентині Володимирівні Вараницькій, Надії Степанівні Чубай, учням, які підготували гарні пісенні та танцювальні виступи, Ярославу Павловичу Гогою за пісню, виконану спільно з Надією Степанівною, ведучим - Богдану Скрусі та Аліні Юхимчук. На святковий лад налаштовувало чудове оздоблення приміщення, над чим постаралася Надія Степанівна при допомозі старшокласників та Юрія Васильовича Лотоцького. Усі присутні на святі отримали гарні позитивні емоції від побаченого і відчули, що у ліцеї вирує життя!  respect   hands
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz