Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.03.28, 19:40


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Листопад » 1 » Веселий Хелловін
17:36
Веселий Хелловін

  31 жовтня відзначається День всіх Святих або Halloween (Хелловін). Не так давно це свято почали відзначати і у нас.  Напередодні Хелловіну  школярі Пляшевського ліцею зібралися у відповідно стилізованій класній кімнаті, щоб розповісти цікаві факти про цю традицію.  Усі присутні дізналися, що стародавні кельти — перші, хто почав відзначати Хелловін, правда, тоді він називався Самайн. Вони вірили, що в цю ніч злі духи можуть потрапити в наш світ, і їх відлякували, переодягаючись в нечисть.... Давні українці в цей час святкували Велесову ніч і вірили, що в цю ніч духи предків повертаються до своїх нащадків, благословити весь рід.

 

 

  Ведучі заходу Олеся Романюк і Настя Ткачук, учениці 10 класу, доклали зусиль, щоб панувала атмосфера казковості. Адже казка завжди приваблює дітей через чарівні перетворення, дива, які обов’язково там трапляються. Тож учні одягнули маски, уподібнившись героям мультфільмів,  вирізали з гарбузів страшні пики, жартували. Час провели у веселих іграх та забавах, отримали солодкі призи. На завершення подивилися всі разом мультфільм. 
  Захід, організований і проведений вчителькою англійської мови Надією Степанівною Чубай, був спрямований на те, щоб подарувати учасникам дійства та гостям позитивні емоції. А дорослим нагадав, що світ навколо нас широкий, різноманітний, різнобарвний; він охоплює все наше життя, і в ньому відбувається боротьба добра та зла. У душу дітей добро входить саме через веселу гру, казку, проростає чуйністю,  дбайливістю, відповідальністю і людяністю.

Лариса Сьомак, заступник директора з навчальної роботи

 
Переглядів: 505 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz