Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 18:52


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Квітень » 4 » Відбувся фізичний конкурс "Левеня-2019"
20:29
Відбувся фізичний конкурс "Левеня-2019"

  Щорічно школярі усієї України мають можливість взяти участь у цікавому фізичному конкурсі під назвою "Левеня". Історія конкурсу бере початок 2001 року. Організаторам вдалося зацікавити учнів та вчителів, і надалі конкурс постійно розвивався. Головною особливістю його є те, що 30 різних за рівнями складності тестових завдань з першого погляду здаються зовсім простими, але змушують учня серйозно задуматись і пригадати все, що він читав, чув і розв'язував у шкільному курсі фізики. 
  У поточному навчальному році конкурс відбувся 3 квітня. У Пляшевському ліцеї участь взяли 14 школярів (7 клас - 5 учнів, 8 клас - 4 учні, 10 клас - 4 учні, 11 клас - 1 учень). Протягом 75 хвилин ліцеїсти шукали відповіді на цікаві та оригінальні запитання. Конкурс дає змогу перевірити знання фізики, загальну ерудицію, спостережливість. 
  Тепер учасники конкурсу з нетерпінням очікуватимуть результатів перевірки власних робіт. А тим, хто хоче в майбутньому взяти участь у конкурсі, раджу бути наполегливим у вивченні фізики, інших наук про природу, математики, цікавитися новинами науки, техніки та технологій. Перевірити свій рівень знань можна, зокрема, користуючись архівом задач конкурсу "Левеня".
  Конкурс не лише зацікавлює школярів фізикою, а й дає змогу переконатись у тому, що фізичні задачі можуть бути надзвичайно захоплюючими.

Володимир Гончар, вчитель фізики

 
Переглядів: 482 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
avatar
1 larisavalya • 20:51, 19.04.04
Дуже добре, що учні нашого ліцею беруть участь у такому щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі! Це означає, що вони цікавляться фізикою, люблять думати та спостерігати, змагатися і перемагати. А ще – не бояться перевірити свої знання та інтуїцію, помірятися силами з ровесниками з усієї України. Молодці!
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz