Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 12:49


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2013 » Грудень » 6 » Відбувся обласний семінар методистів з світової літератури
21:10
Відбувся обласний семінар методистів з світової літератури
   05-06 грудня 2013 року на базі Радивилівського НВК „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей” імені П.Г.Стрижака відбувся обласний семінар методистів районних (міських) методичних кабінетів (центрів), відповідальних за стан навчання світової літератури з теми „Інтерпретаційна компетентність вчителя та учня: практика формування”. Програма семінару була насиченою та включала як теоретичні так практичні питання щодо розвитку інтерпретаційної компетентності педагогів та учнів.

    З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника відділу освіти районної державної адміністрації І. Киричук.
    Методист кабінету суспільно-гуманітаних дисциплін Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти М.Лавренчук ознайомила учасників семінару із сучасними методами та прийомами формування творчих компетентностей учнів у процесі вивчення світової літератури.
    Педагоги Радивилівщини окреслили шляхи модернізації позакласної роботи з ІКТ та поділились досвідом роботи з формування творчої компетентності учнів.
    У рамках семінару проведено майстер-клас з теми „Використання ІКТ у позакласній роботі зі світової літератури” (вчитель світової літератури Ситненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Р. Лемещук ).
Цікавою миттєвістю семінару став позакласний захід, під час якого учнями 8 класу було продемонстровано культурні та літературні пам’ятки народів Європи.
    Також учасники семінару мали змогу ознайомились із славними та героїчними сторінками козацької історії під час перегляду фільму „Поле Берестецької битви”. Цікавий коментарій про відомі історичні події в Україні прозвучав із вуст наукового співробітника національного історико-меморіального комплексу С.Скрухи.
    Загалом захід пройшов на високому науково-методичному рівні та отримав схвальні оцінки від усіх його учасників.

Джерело: http://www.radyvylivrvo.ho.ua/node/397
Переглядів: 589 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz