Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.19, 21:15


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Листопад » 9 » Виїзна акція для учнів Пляшевського ліцею
12:01
Виїзна акція для учнів Пляшевського ліцею

  08 листопада працівники Демидівської районної філії організували і провели виїзну акцію із використанням мобільного центру профорієнтації для учнів Пляшевського ліцею. 
  Завідувач сектору профорієнтації Оксана Майдан для учнів 8, 9 класів розповіла про формулу вибору професії «хочу», «можу», «треба», про перелік актуальних професій на ринку праці. Учнівська молодь отримала інформацію щодо надання послуг учням з використанням профдіагностичного комплексу «Веб-базова платформа для онлайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа», про навчання на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості робітничим професіям, затребуваним на ринку праці району та області на сьогодні. Восьмикласники та дев’ятикласники пройшли тестування на визначення професійної спрямованості.

  А найменші учасники із задоволенням активно брали участь у конкурсі «Намалюй професію на асфальті» під керівництвом провідного фахівця з профорієнтації Галини Степанченко.
  У формі гри пізнавали світ професій учасники, взявши участь у різних конкурсах «Найкраща», «Склади професію», «Назви професію», «Відгадай загадку». 
  Захід був цікавим і, сподіваємось, корисним для дітей.

Петро Скруха, заступник директора з виховної роботи

 
Переглядів: 402 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz