Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.03.28, 12:13


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2015 » Листопад » 26 » Виховний захід до Дня української писемності та мови «З Україною в серці»
22:47
Виховний захід до Дня української писемності та мови «З Україною в серці»

   24 листопада шестикласники Пляшевської ЗОШ I-III ст. провели цікавий захід «З Україною в серці», присвятивши свій виступ Дню української писемності й мови (вчитель Г.Д.Грицюк).
Кожний народ гордий з того, що він має свою державу, свою мову, волю і гарне життя у своїй країні. Кожен народ – патріот своєї країни, він любить її, поважає її закон і бореться за її незалежність і волю, якщо того немає.

   9 листопада Україна святкувала День української писемності та мови. Це велике свято. На вівтар української державності багато поколінь українців поклали своє життя. І учні 6 класу усім присутнім на заході довели, що ми, українці, - великий народ, ми багаті духом своїх свободолюбивих предків, багаті своєю історією. Ми маємо вчитися рідної мови, знати і пам’ятати українські звичаї і традиції, бо без пам’яті згинемо як народ.
   Ведучі свята Пилипів Яна і Грицаюк Дмитро захоплено розповідали про Україну, її обереги, символи та звичаї нашого народу, українську мову.

   З великою любов’ю і душевним трепетом діти читали вірші про соборну і суверенну Україну, національні символи, мову. Дівчина-мова – Криштоф Ірина підсумувала: немає держави, немає народу без мови. А дівчина-пісня – Соня Ткачук запевнила: «Доки живе наша пісня, доти живе і народ».  Зачарувала своїм виступом  Андріана Юхимчук. Дівчинка- Берегиня нагадала усім присутнім на святі про обереги в українського народу, символи вірності, символи чистоти, долі, щастя і краси. 
   Усім припали до вподоби музичні композиції «Мова єднання» у виконанні учениці 10 класу Валі Сьомак та «Рідна моя земля» у виконанні Марійки Ткачук учениці 9 класу .
   Захід супроводжувався відеопрезентацією «З Україною в серці».  
   Директор школи П.А.Ремесник подякував усім учасникам  за змістовно проведене дійство. 
   Марія Ткачук, член гуртка «Школа журналістики» Пляшевської ЗОШ I-III ст.

 

Переглядів: 706 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz