Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.04.25, 17:23


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2017 » Червень » 27 » Випускний бал
21:08
Випускний бал

Відлетіли літа, як птахи, 
Відшуміли снігами і грозами. 
І колишні дівчатка та хлопчики 
Стали зрілими, стали дорослими. 
І між майбутнім і минулим, 
Дитинством і безмежжя мрій 
Неначе міст ми протягнули – 
Чарівний вечір – випускний! 

   

   Ось і настав цей незвичайний день. День святковий, радісний, веселий і сумний водночас. День розставання зі школою, рідними, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Кілька днів тому останнім акордом шкільної симфонії відлунали позивні ЗНО-ДПА, залишивши позаду і казково-незвіданий світ шкільного пізнання, і щире спілкування, і до болю знайому мелодію останнього шкільного дзвінка. Все це - позаду. А попереду самостійне життя. 

   У цей незвичайний і урочистий день прощається із рідною школою випуск 2017 року. На урочистому балі випускники радо вітали тих, без кого не стали б такими розумними, такими дорослими, впевненими: вчителів, які передавали свої знання, вкладали в кожного часточку свого серця; батьків, котрі дарували найголовніше – свою любов, підтримку, розуміння. 

   Мить вручення атестатів про повну загальну середню освіту – сама хвилююча очікувана мить. 
   З вітальними словами звернулися до випускників директор школи Ремесник П.А., перші вчителі Пекарська О.А. та Томашук Н.Є., класний керівник Вараницька В.В. Вони подякували за емоції, переживання, хвилювання і радості, які учні дарували кожен день. 
  Батьківське напутнє слово про те, щоб вибір між добром та злом, між прекрасним та потворним, справедливим та несправедливим, достойним та недостойним, величним та нікчемним завжди буде саме на користь першого, промовив тато випускниці Романюк Я.А. 

   Шановні випускники! У школі вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери! Побажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі найкращі якості. Бажаємо, щоб ваші мрії здійснилися. Удачі вам, нових досягнень, щастя і успіхів у подальшому житті!

   Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 715 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz