Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.19, 23:17


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Червень » 17 » Випускний бал 2018 року
13:09
Випускний бал 2018 року

 16 червня для семи випускників Пляшевського ліцею відбувся випускний бал - яскраве шоу дітей та батьків. Це був не просто випускний вечір 2018 року для наших одинадцятикласників. Це було – справжнє грандіозне свято, справжній концерт самих випускників, їх творчий бенефіс. 
 Та, про все по порядку. Ведучі, автори сценарію та постановники самого дійства доклали максимум зусиль щоб всі присутні на випускному вечорі відчули себе частинкою цього двогодинного спектаклю-шоу, грандіозного свята! А це - Оксана Іванівна Польова, класний керівник; Юлія Сергіївна Гогой, вчитель музичного мистецтва; Світлана Юріївна Бочкова, хореограф-постановник; Надія Степанівна Чубай, вчитель англійської мови; Дмитро Грицаюк та Тетяна Чирська, ведучі, учні 9 класу ліцею; Віка Пилипюк, учениця 11 класу, котра дарувала свій ніжний спів; батьки, які зробили все, щоб їх діти, виходячи зі стін рідної школи, запам’ятали цей день на все життя!
 Всі присутні радо вітали у святковій залі тих, для кого позаду залишилася протоптана стежина до шкільного порогу і до болю знайома мелодія шкільного дзвінка, попереду – незвідана даль, – наших випускників, нашу гордість і красу: 
Зозулю Мар’яну Валеріївну
Гірського Вадима Михайловича
Присяжнюка Віталія Васильовича
Рузака Ігора Олексійовича
Стрільця Павла Миколайовича 
Федорчук Вікторію Михайлівну 
Ященко Ірину Миколаївну

 І ось - найурочистіша хвилина - атестати зрілості вручає директор Пляшевського ліцею Петро Андрійович Ремесник.
 З вітальними та настановними словами звернулися до випускників духовний наставник отець Олег Савчук; перші вчительки Любомира Василівна Шаула та Руслана Павлівна Коринецька; класний керівник Оксана Іванівна Польова; мама випускника Ольга Рузак. 
 А випускники пригадували, як 11 років тому вперше прийшли до школи… Згодом, трішки зміцнілі та звиклі до порядку, але ще зовсім юні, перейшли до наступної ланки школи, з цікавістю знайомилися з новими предметами і задумливо поринали в глибини наук...
 Але не лише перша вчителька і класний керівник супроводжували наших випускників під час навчання. Одинадцять років всі вчителі, кожен по своєму любив та навчав їх, сіяв розумне, добре, вічне. А зараз ці молоді юнаки і дівчата звернулися до своїх наставників, до батьків, котрі плекали й оберігали з самого народження, раділи першим зробленим крокам, першим словам. У хвилину прощання з рідною школою, з дитинством, ідучи у незвідані світи, випускники запевняли, що будуть гідними синами і доньками…

 Щемлива мить… Вальс… Прощальний вальс… 
 Хочеться, щоб цей випускний бал став для вас, випускники, відправною точкою для подорожі по щасливій і насиченій подіями юності. Хай молодість подарує вам мільйон шансів, більшість з яких знайде відгук у вашому серці і буде успішно реалізована. Нехай всі вибрані дороги будуть правильними, а спокуса звернути на вузьку стежку не змусить вас відмовитися від вірно обраної мети. Будьте щасливі!

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи
Автор фотографій: Світлана Бочкова

 
Переглядів: 625 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz