Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.19, 21:22


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Травень » 17 » Все починається з мами
22:06
Все починається з мами

  День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. 17 травня школярі Пляшевського ліцею долучилися до святкового заходу, організованому в сільському клубі Лідією Дмитрівною Бігун, завклубом с.Пляшева, та приуроченому цьому шанованому Дню.
  Ведучі свята, десятикласниці Настя Ткачук, Олеся Романюк, Марія Заводська, Катя Криштоф,  щиро говорили про те, що Матір у всі віки шанували, любили, звеличували. Наймолодші учасники свята – учні 1-4 класів – вкотре привітали всіх мам і бабусь квітами, поезією, співочими  та танцювальними виступами. Теплими оплесками супроводжував зал пісню «А ти одна така» у виконанні Михайлика Скрухи, учня 4 класу.Учні 5 класу нагадали всім: «Шануй батька й неньку, буде тобі скрізь гладенько». Були  й жартівливі хвилинки: п’ятикласники Причепа Богдана, Федорова Діана, Якобчук Софія, шестикласники Ремесник Ілля та Причепа Назар подарували присутнім гумористичні картинки. Кожен із юних артистів вкладали у свої слова всю свою щиру любов до найріднішої людини – Матусі, та не забули й про бабусь. Учениця 5 класу Марія Троян у молитві до Пречистої Матері просила здоров’я і всіх земних благ для кожної мами на землі. 

  

  Гостями свята були Іщук Віктор Миколайович, голова Демидівської селищної ради, Грицюта Олена Григорівна, начальник  управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради. Віктор Миколайович у привітальному слові до матерів наголосив, що унікальною цінністю та надзвичайною гордістю України – є багатодітні родини. А тим матерям, котрим свого часу Указом Президента України присвоєно почесне звання «Мати-героїня», вручив подарунки.
  Ще довго у святково прибраній залі лунали щирі і теплі слова на адресу мам, звучали пісні, а серця наповнювалися світлою радістю та теплом. Зворушливо звучав вальс у виконанні Віки Пилипюк, учениці 11 класу, під який кружляли мами із своїми дітками. 
  Від усієї душі вітаємо дорогих мам із їх святом! Вітаємо і вчителів, котрі підготували виступи учнів: Вараницьку Валентину Володимирівну, педагога-організатора Пляшевського ліцею, Скруху Петра Дмитровича, заступника з виховної роботи, Пекарську Оксану Антонівну, вчительку 1 класу, Хом’як Ларису Володимирівну, вчительку 3 класу, Польову Оксану Іванівну, класного керівника 5 класу, Грицюк Галину Дмитрівну, вчителя української мови та літератури, Бочкову Світлану Юріївну, хореографа-постановника танцювальних номерів, та всіх, хто був присутнім на цьому чудовому святі. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

Сьомак Л.Я., заступник директора з навчальної роботи

Переглядів: 630 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz