Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.03.28, 13:28


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2022 » Лютий » 18 » Вшанування Героїв Небесної Сотні
20:40
Вшанування Героїв Небесної Сотні

  Сьогодні українці згадують  Героїв Небесної Сотні.
  8 років тому в Києві почалось справжнє пекло організоване тодішньою владою та Кремлем. Завдання - вибити Майдан, знищити Гідність, підкорити Україну та кинути її в тенета кривавої недоімперії.
  8 років важкого шляху. Ці люди, Герої Небесної Сотні, поклали початок цьому шляху. Тоді ніхто не знав що це не кінець, а лише початок: далі війна, котли, окуповані території, тисячі жертв на сході, щоденна боротьба за українське…
  Цього дня силові підрозділи розстріляли багатьох протестувальників, яких назвали Небесною сотнею.  Це справді герої, оскільки тільки справжній герой може не боятися за своє життя, коли на кону — свобода його Батьківщини.  Це пам'ятний, однак трагічний для України вчинок самопожертви – бій між тими небагатьма, які не злякалися і вступили в нерівний бій із силовиками. В них були лише підручні засоби, а в силовиків бойові набої, однак саме сотня відчайдухів стали прикладом та символом незламності Українського духу.

  

  Сьогодні учні Пляшевського ліцею запалили свічки і вшанували хвилиною мовчання тих, хто у розквіті сил віддали свою молодість і життя в боротьбі за волю і кращу долю України.
  Герої Небесної Сотні віддали життя за те, щоб Україна стала сильною й справді незалежною державою. Вони є прикладом неймовірної жертовності, відчайдушної сміливості та любові до України й власного народу. Наш обов’язок – довести їхню справу до кінця, щоб смерті Героїв не були даремними.

Харчук Ю.П., вчитель історії

Переглядів: 264 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz