Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.03.29, 16:54


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Жовтень » 4 » "Вся гордість учителя в учнях, у зростанні посіяних ним зерен"
18:24
"Вся гордість учителя в учнях, у зростанні посіяних ним зерен"

Вся гордість учителя в учнях, у зростанні посіяних ним зерен.
Дмитро Менделєєв 

  Що не кажіть, а святкувати українці люблять!  У нас є і державні, і релігійні, і професійні свята! Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з найпотрібніших свят – День вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства. 
  Коли настає День вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмежної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.
  Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення. З нагоди дня вчителя в Пляшевському ліцеї було проведено свято “Уклін Вам до землі любі, милі вчителі”. 

  Учні  ліцею  підготували своїм учителям святковий подарунок - концерт, на якому педагоги ще раз пересвідчились, яких талановитих дітей вони навчають. Адже їх вихованці вміють і танцювати, і співати, і декламувати вірші. Особливо зворушливими були номери у виконанні 1-го класу. Гумористичною  пісенькою привітали вчителів учні 7-го класу. А на завершення свята учні 11-го класу показали  оригінальний відеоролик.

Анастасія Романюк, учениця 11 класу

 
Переглядів: 672 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz