Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.03.28, 13:28


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 352
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2018 » Квітень » 28 » Зустріч шкільних друзів «Зорепадом летять роки»
20:43
Зустріч шкільних друзів «Зорепадом летять роки»

 Сьогоднішній день для Пляшевського ліцею видався особливим: двері гостинно відчинилися для випускників, котрі завітали на свято зустрічі з юністю… Прозвучала знайома шкільна мелодія, і велика щира радість ожила у святковій залі. А це означає лише одне - він знову прийшов, той довгоочікуваний радісний день – день зустрічі шкільних друзів «Зорепадом летять роки». До рідної Пляшевської ЗОШ І-ІІІ ступенів на гостину завітали випускники, які закінчили школу 45 (1973 р.), 40 (1978 р.), 35 (1983 р.), 30 (1988 р.), 25 (1993 р.), 20 (1998 р.), 15 (2003 р.), 10 років (2008 р.) тому. Колишні учні школи пройшлися лабіринтами шкільного дитинства, мали нагоду пригадати шкільні будні і свята, поспілкуватися з шкільними друзями. Найбільше зібралося випускників, що закінчили школу 45, 40, 35 років тому. Найсоліднішими були випускники 1973 року. Привітав випускників усіх років директор ліцею Петро Андрійович Ремесник, розказав про сьогоднішнє шкільне життя, подякував випускникам, за те, що не забувають рідний дім.

Більше фотографій

 Хвилиною мовчання присутні згадати випускників та вчителів, які вже пішли за обрій життя.
 Зворушливою та радісною стала ця зустріч для найстарших випускників. Звертаючись до присутніх, вони згадували своїх вчителів та висловлювали їм слова вдячності, адже вони впродовж всіх шкільних років були справжніми порадниками; розповідали цікаві пригоди, які траплялися у стінах рідної школи.
 Учні зі своїми наставниками Оксаною Іванівною Польовою, класним керівником 11 класу, Юлією Сергіївною Рудюк, Сергієм Васильовичем Гогоєм, вчителями музичного мистецтва, Світланою Юріївною Бочковою, керівником танцювального гуртка, Надією Степанівною Чубай, вчителькою англійської мови,  підготували святковий концерт для гостей та вразили усіх присутніх своїми запальними танцями та піснями. А ведучі свята, одинадцятикласниці Мар’яна Зозуля та Віка Федорчук,  дарували гарний настрій та наголошували: «Ми завжди раді гостинно вітати колишніх випускників, які для школи завжди залишаються рідними учнями. Не забувайте рідної школи, повертайтеся сюди знову і знову, адже тут радітимуть вам завжди, навіть, якщо ви вже дорослі».
 Свято було цікавим, відчувався піднесений настрій з нотками романтики й ностальгії. Шкільний вальс для випускників звучав по-особливому зворушливо, запрошуючи покружляти у танці…
 Сподіваємось, що ця зустріч подарувала справжню радість усім, хто завітав до школи, та побажати:

Хай щастя панує у вашому домі,
Хай успіх крокує із вами завжди.
Та Матінка Божа вас міцно боронить
Від зла та недуги, від горя й біди.

Лариса Сьомак, заступник директора з навчально-виховної роботи

Автори фотографій: Павло Стрілець та Сергій Заводський

 
Переглядів: 975 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
avatar
1 yura_semenyuk • 20:58, 18.04.29
Дякую за запрошення!!! На жаль не вийшло приїхати...
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz