Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.20, 15:50


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2014 » Травень » 13 » Зустріч з поетесою
12:35
Зустріч з поетесою

   8 травня у нашу школу завітала відома поетеса Ангеліна Оборіна. Школярі радо зустріли відому землячку на порозі школи (Ангеліна Дем’янівна уродженка с. Теслугів Радивилівського району) і запросили до кабінету української мови та літератури.

   Слухаючи розповіді, вірші Ангеліни Оборіної, присутні відразу відчули, що  перед ними унікальна, талановита поетеса. Ця ніжна, енергійна жінка, ніби  мініатюрна енциклопедія почуттів, настроїв та роздумів.

Вона бачить все прекрасне  навколо: і лагідні промені щедрого сонця, і чує  чарівні звуки рідного неба, землі навколишньої природи.

   Її лірика звучить легко,  поетично, чутливо. Викликає симпатію до автора. Її  вірші наповнені любов’ю до людей, до життя.

   У  тих віршах розкривається  ніжна,  багата, талановита жіноча душа  поетеси.

   Радість буття вона бачить  у творчості. А про те, що Муза в дружбі з поетесою свідчить різноманітна тематика її  віршів, які вона не пише, вона ніби дихає віршами, які так  безпосередньо  у неї з’являються.  

 

   Ангеліна Оборіна надзвичайно працьовита і оптимістична, зачарована душа, закохана у природу і у все живе людина. Її лірика наповнена трепетом життя.

   Багато віршів поетеса пише  для дітей і про дітей, в яких прищеплює малятам любов до батьків, друзів. Життя саме їй дає матеріал.

   Радує читачів пані Ангеліна і своїми гуморесками. Свій гумор присвячує проблемам суспільства, різко  висміює побутові  вади.

   Своїми віршами поетеса вміє зворушити  думку читача, вміє ділитися із слухачами своїми почуттями, вміло веде з ними розмову, закликає до  глибокої призадуми.

   Ангеліна Оборіна цікаво розповіла про Малу Академію літератури і журналістики, закликала обдарованих діток вступити до її лав. Адже вона працює проректором цієї Академії.

Ковальчук С.А., вчитель української мови та літератури.

Переглядів: 1287 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz