Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 24.05.05, 17:11


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Жовтень » 14 » 14 жовтня - День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці
17:18
14 жовтня - День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

  Сьогодні, 14 жовтня, в Україні відзначають День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Напередодні цих свят у Пляшевському ліцеї було проведено ряд заходів. Учні 2 класу під час виховної години, яку проводила Ковальчук Оксана Володимирівна, у різноманітних конкурсах та вікторинах продемонстрували усім, що вони горді бути справжніми маленькими українцями. Сьомак Лариса Яківна для своїх вихованців, учнів 4 класу, провела у шкільному музеї віртуальну екскурсію «Шляхами подвигу і слави». Надія Степанівна Чубай організувала для шестикласників турнір з шашок та армреслінг, де діти мали змогу продемонструвати кмітливість, тактичне вміння та силу. Учні 7 класу разом із Оксаною Іванівною Польовою, вчителькою географії, досліджували маршрути «Козацькі стежки». Найемоційніше проходили змагання з метання літаючого диску фрізбі, які проводив Володимир Михайлович Гончар, де команда дівчат 7 класу грала проти команди хлопців 7 та 9 класів. Не секрет, що захищати нашу державу йдуть зараз не тільки юнаки, але й дівчата, демонструючи цим неабияку силу волі. Ось і наші семикласниці, продемонструвавши свою спритність і силу волі до перемоги, обіграли хлопців у трьох іграх з рахунком 2:1.

      

      

  Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.
  Зі святом усіх! Нехай ця чудова пора року, яка приходить до нас в Україну зі своїми дарами, дарує сонячне тепло, світло й мир у кожну оселю! А Покров Божої Матері захищає від негараздів, всього поганого та злого. Щастя, процвітання, успіху!

В.В.Вараницька, педагог-організатор

Переглядів: 313 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz