Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 24.05.02, 11:18


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Червень » 1 » 1 червня - Міжнародний день захисту дітей
13:24
1 червня - Міжнародний день захисту дітей

  Традиційно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості й одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими й щасливими, прославляли свої родини й рідний край. Як сьогодні виховаємо наших дітей, якими вони виростуть, таким і буде наше майбутнє, майбутнє країни. 
  Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Вони не повинні страждати від байдужості й самотності. У малечі не може бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одним із найголовніших наших обов'язків. Діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство. Давайте створимо для них такий світ разом. 
  Потрібно всім нам сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
  Дорогі юні друзі! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями! Нехай здійсняться всі ваші мрії!
  Будьте щасливі.

Василець З.М., практичний психолог

Переглядів: 413 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz