Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.05.06, 04:13


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2021 » Грудень » 10 » Благодійний ярмарок
22:58
Благодійний ярмарок

  Ніколи не пізно почати робити добрі справи. Але чим раніше діти стають на цей шлях, тим простішим та звичнішим для них він є. Адже діти — це майбутні дорослі. Ось чому так важливо заохочувати їх допомагати іншим, підтримувати їх ініціативність.
  Нещодавно учні Пляшевського ліцею організували благодійний ярмарок, а зібрані кошти вирішили подарувати Насті Мандзюк, маленькій мешканці Дубенського району. Аби допомогти дівчинці, діти продавали домашні смаколики, фрукти. Батьки разом з дітьми виготовляли печиво, яким учні і торгували на ярмарку. Ціни фіксовані: 5, 10, 20 гривень. 
  Семирічна дівчинка із Мирогощі більшу частину життя бореться зі смертельною хворобою СМА. П'ять років прикута до інвалідного візка. Найбільше дівчинка мріє ходити. Спочатку Настуня зводилась на ніжки і йшла, проте потім це робити уже не могла. У дівчинки в два роки діагностували спінально-м'язову атрофію. Ця хвороба супроводжується слабкістю майже усіх м'язів. У таких дітей поступово відмовляють руки, потім ноги, а згодом - дихальна система. Батьки просять не залишати їх на одинці з бідою. Кожна перерахована гривня може врятувати життя дівчинці.
  850 грн змогли зібрати учні нашого ліцею. Настуні Мандзюк бажаємо міцного здоров’я та швидкого одужання. 
  Дякуємо батькам за підтримку ідеї. Пам’ятайте, що милосердя та вміння співпереживати діти навчаються перш за все в сім’ї! Тому навчайте своїх дітей робити добрі справи щиро, а не примусово. А коли займаєшся благодійністю з чистим серцем і даруєш нужденним людям не лише свої речі та гроші, а ще й частку тепла, то світ стає кращим!
  Долучитися до збору коштів можна за такими реквізитами:

Карта ПриватБанку 5168 7520 1123 2322
Мандзюк Ілона Василівна (мама)
Карта monobank
4441 1144 1291 9134
Мандзюк Ілона Василівна (мама)
Щиро віримо в одужання Настуні Мандзюк! 

Оксана КОВАЛЬЧУК, класний керівник 3 класу

Переглядів: 251 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz