Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 24.04.27, 06:51


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Квітень » 26 » День цивільного захисту
20:45
День цивільного захисту

  Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня у Пляшевському ліцеї відбувся  День цивільного захисту. 
  Учні та педагогічний колектив ліцею вдосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність правильно та чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.
  На першому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях». 

  Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри. Старшокласники під керівництвом Скрухи П.Д., заступника директора з виховної роботи, взяли участь у тренувальному занятті з гасіння умовної пожежі порошковим вогнегасником.
  А під час виховного заходу «Мужність і біль Чорнобиля» учні 7, 8,9 класів з цікавістю преглянули фільм «Лазуровий пил», що являє собою своєрідний путівник по Зоні відчуження. Діти мали змогу повністю зануритися в атмосферу подій і відчути ту страшну і одночасно дивовижну атмосферу, яка панує тепер там, де сталася одна з найбільших техногенних катастроф. 
  Завершальним етапом була евакуація ліцею, під час якої учні та вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.
  День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально.

Сьомак Л.Я., заступник директора з навчальної роботи

Переглядів: 513 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz