Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.05.03, 06:14


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Листопад » 21 » День Гідності та Свободи
20:24
День Гідності та Свободи

  21 листопада учні Пляшевського ліцею долучилися до відзначення Дня Гідності та Свободи.
  У вступному слові Ярослав Павлович Гогой, вчитель історії, ознайомив усіх присутніх з передумовами, що привели до політичних та суспільних змін в  Україні у 2013-2014 роках; з тим, що Революція 2013-2014 років – це протистояння між тими, хто має гідність, і тими, хто не тільки не має її, а й взагалі не розуміє, що це означає. Тільки той, хто має гідність, може знайти в собі сили робити те, що вважає за потрібне, незважаючи на страх.
  Десятикласники Дмитро Грицаюк та Ірина Криштоф розповідали, що Україна – це територія Гідності й Свободи. Такими нас зробили цілих дві революції – Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-2014  року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли її громадяни продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. 

  Бронтерюк Мар’яна, учениця 7 класу, прочитала вірш Людмили Удовенко «Україна  –  сильна і могутня!»
  Затамувавши подих, переглянули документальну стрічку «Майдан. Хронологія подій». 
  У хвилині мовчання схилили голови в знак поваги і скорботи по загиблій на Майдані Небесній сотні та всіх загиблих, що віддали життя за Україну.
  День Гідності та Свободи – це день вшанування усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони мають залишитись в пам’яті народу назавжди, стати гордістю та прикладом для майбутніх поколінь, бо гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

Сьомак Л.Я., заступник директора з навчальної роботи

Переглядів: 454 | Додав: gonchar2101 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz