Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.05.03, 11:59


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2019 » Жовтень » 5 » День самоврядування у ліцеї
20:12
День самоврядування у ліцеї

  Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій у всіх особливо піднесений і радісний. У прекрасну пору року, коли сонце стає лагідним і бажаним, а небо – синім і глибоким, до нас приходить освітянське свято. У першу неділю жовтня майже весь світ урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
  Пляшевський ліцей також вирішив не відставати і 4 жовтня учні та вчителі ліцею відсвяткували День вчителя.
  Доброю традицією цього свята, стало проведення Дня самоврядування. Під час якого, старшокласники дають вчителям відпочити і самі проводять уроки. 
  Тож робочий день у ліцеї розпочався зі святкової лінійки, на якій новий директор – Романюк О.Я. представила своїх колег-учнів: Пилипів Яна, Криштоф Ірина, Ткачук Софія та Чиж Аліна – вчителі початкових класів, Заводська Марія – вчитель фізики, Криштоф Катерина – вчитель зарубіжної літератури, Грицаюк Дмитро – вчитель математики, Бочков Ілля – вчитель іноземної мови, Томашевський Олег – вчитель фізкультури, Ткачук Анастасія – вчитель української мови та літератури та Романюк Олеся – вчитель географії.

  

  

  

  

   

  Після лінійки відбулася невеличка педрада для новоспечених вчителів. По закінченні якої, вони з піднесеним настроєм розійшлись на уроки. Цей день подарував всім море позитивних емоцій і навіть надав певний досвід для учнів старшої школи. Але на цьому свято не закінчилося, адже учні в подарунок для вчителів, ще й організували святковий концерт. На якому вони продемонстрували всі свої таланти та вміння, а під кінець привітали вчителів оригінальним відеороликом.

Ткачук Анастасія, учениця 11 класу

Переглядів: 674 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz