Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 16:17


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2017 » Грудень » 19 » День святого Миколая Чудотворця
17:34
День святого Миколая Чудотворця

   19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.
   З поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов’ю нашого народу. Усе життя святого Миколая – це нескінченні благодіяння і чудеса, подані стражденному людству. Він покровитель землеробства і скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах. Він швидко з’являється скрізь, де потрібна його допомога. І нині святий приходить до тих, хто кличе його допомогти і заступити від біди. Чудес його не злічити. Усе життя Чудотворця було позначено любов’ю до ближнього. Навіть смерть не перервала його благодатних справ, його чудеса звершаються повсякчас. 

   Саме сьогодні і до нашої школи завітали посланці Миколая, які принесли учням 1-5 класів подаруночки. Діти ж за це прославляли Чудотворця у піснях та віршах. На святі також були присутні мами, татусі та бабусі всіх учасників дійства. Захід приніс усім море позитивних емоцій.
   Бажаємо, щоб святий Миколай завітав у кожну домівку і дарував усім радість і втіху, а рідній Україні – мир і спокій!

В.Вараницька, педагог-організатор

Переглядів: 393 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz