Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 24.04.26, 20:34


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2015 » Вересень » 6 » День знань
13:29
День знань

   День знань – особливе свято в житті  кожного учня, студента, вчителя, педагога. Саме в цей день ми відкриваємо нові таємниці чарівної Країни Знань. Цей день завжди  особливо урочистий і хвилюючий, адже  з нього  починається незвіданий,  цікавий,  водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного  життя. Завітав Першовересень і у нашу школу.

Гарний настрій, веселі посмішки і тепла атмосфера родинного свята панували на подвір’ї рідної школи. Новий навчальний рік усі присутні розпочали зі спільної молитви разом з отцем Олегом. Було багато побажань школярам та вчителям від керуючого справами Радивилівської райдержадміністрації  А. Г.Тимошейка, директора школи П.А.Ремесника. 

   Маленьких першокласників від імені усіх батьків привітали  С.А.Скруха та П.Д.Скруха, подарувавши їм Державний Прапор України, як символ єдності усіх поколінь, який щороку буде передаватися іншим першокласникам.

Діти теж продемонстрували свої таланти: розказували  вірші. До класу, через коридор з вишитих рушників , який зробили мами та бабусі, школяриків завела перша вчителька Р.П. Коринецька. 

   Стартував політ до Країни Знань! Нехай новий навчальний рік буде мирним, а кожен день несе надію на щасливе майбутнє кожної родини, нашої рідної, єдиної країни – України.
   Вітаємо всіх зі святом!

В.Вараницька, педагог-організатор

Переглядів: 588 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 3.2/5
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz