Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 24.04.29, 07:52


 
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 353
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу




 

 







Головна » 2020 » Квітень » 7 » До уваги учнів 8 і 9 класів Пляшевського ліцею! Матеріали для вивчення англійської мови
21:54
До уваги учнів 8 і 9 класів Пляшевського ліцею! Матеріали для вивчення англійської мови

Приєднуйтеся до дистанційного вивчення англійської мови за допомогою Google Clasroom
Для підключення використовуйте коди:
8 клас
bujwdn6
9 клас iyone34

Добірка якісних сайтів, де можна підтягнути мову під час дистанційного навчання

Duolingo – тут ти можеш вивчити мову з нуля. Програма побудована у формі “дерева досягнень”: щоб перейти на новий рівень, потрібно набрати певну кількість очок за правильні відповіді. Є програми для iOS і Android.
LearnEnglish – вивчай англійську не лише за допомогою стандартних уроків, але й завдяки іграм та спілкуванню в чатах.
BBC Learning English допоможе вивчити британську англійську навіть з lower intermediate. Курс складається з відео та аудіо матеріалів, до яких прикріплені тексти з транскрипцією. Один з розділів присвячений роботі над вимовою.
Learn American English online – весь матеріал розподілений за рівнями і виділений певним кольором для зручності. А вчитель Пол пояснює граматику в відеоформаті.
Bussu Тут теж можна знайти англомовного співрозмовника, а крім англійської можна вивчати ще 10 мов. На цьому ресурсі ти збільшиш свій лексичний запас та поставиш вимову. Твої вправи перевірятиме носій мови, а ти, у свою чергу, його. Додаток є для iOS та Android.6
LinguaLeo – цей ресурс можуть використовувати як дорослі, так і діти. З плюсів: величезна бібліотека відео, аудіо і текстових матеріалів, тематичні курси, особистий словник з озвученням та спеціальний набір тренувань: аудіювання, кросворди, переклад слів. З журналу розвитку ти можеш дізнатися свій реальний і можливий прогрес у вивченні мови. Є програми для iOS і Android – займатися можна в будь-який час і де завгодно.
TuneintoEnglish – для меломанів – вчи англійську за допомогою музики. Тут можна записувати тексти пісень під диктовку, співати караоке, знайти вправи до текстів та вгадувати, про яку пісню йдеться по діаграмах.
FreeRice допоможе поповнити словниковий запас англійської завдяки вправам з граматики і тестами. Сервіс підтримує Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй, тому заняття побудовані у вигляді гри – за кожну правильну відповідь ти отримуватимеш трохи рису, щоб нагодувати голодних.
Myspelling підійде, якщо ти хочеш покращити правопис. Спочатку ти слухаєш слово, а потім треба написати його.
Begin-English – якщо ти тільки почав вивчати мову. Багато навчальних матеріалів, які зібрали студенти та аспіранти Московського державного університету.
List-English – на сайті ти знайдеш онлайн-словники, школи, форуми, перекладачі, тести, шкільні підручники, відеокурси, ігри, YouTube-канали, подкасти та багато іншого. Якщо ти тільки приєднався до курсу, то тобі запропонують завантажити план на 10 років, за допомогою якого буде легше вчитись.
Engvid – вчи мову за допомогою відеоуроків. Усі записи розділені за категоріями в залежності від рівня знання мови і об’єднані за тематикою – можна дивитися уроки для підготовки до іспитів або уроки, що пояснюють конкретні аспекти граматики.

Гайдамака І.Є., вчителька англійської мови

Переглядів: 546 | Додав: Gonchar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz